Inilah Rahsia Bagaimana Mak Selamat Daripada Dialisis


Assalamuailaikum..

Pagi terasa nak kongsi satu rahsia bagaimana seorang mak kepada biras june yang hampir STROKE akibat daripada pelbagai masalah kesihatan.


Maknya nie memang penghidap DIABETES dan DARAH TINGGI.. Dan disebabkan penyakit ini sudah lama, maka beliau mengalami MASALAH BUAH PINGGANG. kebetulan ketika itu doktor mengesahkan mak beliau hampir diserang stroke dan tidak boleh bercakap langsung.


Sehinggalah pada suatu  hari maknya terpaksa admit di hospital untuk rawatan susulan. Anaknya memberitahu, doktor mencadangkan agar dilakukan dialisis  sebagai rawatan altenatif..


Mak ai,, seram nya bab - bab kena tebuk nie... takut betul june nie.. haha.. even nak bersalin pun dah gerun, inikan pula kena buat pembedahan..

Selepas doktor mencadangkan agar maknya perlu membuat dialisis,  cadangan terssebut telah ditolak disebabkan takut walaupun dipujuk oleh doktor.

Tetapi, pada satu hari, setelah berbincang dengan adik beradik yang lain, mereka bersepakat untuk mencari rawatan altenatif dengan memberikan supplement Shaklee VIVIX .

Alhamdulillah,,Pada minggu lepas (8 March 2017) apabila membuat rawatan susulan,  doktor hanya tersenyum tanpa  sebarang komen .Mean tidak perlu membuat  dialisis untuk  waktu terdekat lah kan. Malah mak nya juga boleh bercakap semula dan stroke kini telah bebas.

Alhamdulillah,doktor memberitahu result kencing  manis  dan darah  tingginya dalam keadaan terkawal.. 😍😍 dan pengambilan VIVIX hanyalah sebulan sahaja.. Kita hanya mampu berusaha selebihnya berserah kepada Allah SWT. Dia yang menyembuhkan segala penyakit.

Pegambilan VIVIX secara konsisten telah membuahkan hasil setelah  dua botol VVIX diambil dan ubat hospital memang  tidak diambil langsung..

- Puan Rahimah

Bagaimana Vivix Ini Dapat Mernbantu Masalah DIABETES, DARAH TINGGI  DAN STROKE?

Seperti anda sedia maklum, vivix ini bukan ubat tau,, tetapi iaya hanyalah makanan tambahan bagi memenuhi keperluan tubuh sahaja. 

VIVIX ini mengandungi kandungan RESVERATROL yang membantu memperbaiki kerosakan DNA manusia. Disebabkan sel DNA rosaklah telah menyebabkan KANSER, PENUAAN DAN SEBAGAINNYA.

RESVERATROL yang terdapat didalam produk lain, hanya 20% sahaja, tetapi VIVIX mengandungi 98 % ketulenannya dan power yang terdapat di VIVIX ini lebih 5 kali ganda 

Kajian Professor Harvard telah membuktikan bahawa apabila RESVERATROL ini digabungkan dengan POLIFENOL, ia akan menjadi 10 KALI KEBIH BERKESAN DAN POWER, DAN VIVIX ada 15 jenis POLIFENOL, Siap patern pending lagi.

Jom kita ketahui rahsia kelebihan vivix ini secara detail. 

BAHAN UTAMA VIVIX

 KENAPA MEMILIH VIVIX?Mungkin anda yang tertanya harganya..  Harga nya sebotol RM475 dan free postage. dan berminat untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana nak buat tempahan, dan sebagainya.. 

Boleh hubungi atau whatsapp JUNAINAH 011.39171264. 


Tiada ulasan