Pengedar Shaklee Karak, Bentong, Pahang

Anda merupakan pengguna produk shaklee? atau anda baru ingin mencuba produk Shaklee? Anda berada berdekatan dengan kawasan kami? Di kawasan Karak atau Bentong ?Masih mencari pengedar yang berdekatan dengan kawasan rumah anda?

Ingin mendapatkan produk secara terus ke rumah anda? Anda ingin mendapatkan khidmat penerangan tentang produk yang sesuai buat anda secara terus? For sure...kami yang anda cari.. (^_^)

PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH DI KARAK ATAU BENTONG

Kami merupakan pengedar sah yang aktif sejak 2 Mei 2014. Anda semua tidak perlu risau untuk berurusan dengan kami kerana kami mempunyai garis panduan yang betul untuk pelangan tanpa sebarang keraguan. 

Jadi, kami akan cuba membantu anda untuk memilih produk yang sesuai dengan masalah kesihatan anda. Hanya yang terbaik untuk anda, mengikut bajet yang anda tetapkan sendiri.Insyaallah..

BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI? ADA WAKTU TERTENTU?

Anda boleh menghubungi bila- bila masa ditalian 01139171264 (Junainah).Anda boleh menggunakan khidmat pesanan ringkas (SMS), ATAU Whatapp terus ke nombor kami bila - bila masa mengikut masa yang sesuai untuk anda. 

Jangan risau kami melakukan perniagaan secara `offline dan online`. Oleh yang demikian, anda boleh hubungi kami bila- bila masa..okey.. (^_^) v.

DIMANAKAH ANDA BOLEH MENEMUI KAMI?

Anda boleh menemui kami di kediaman kami yang berhampiran dengan pekan karak.So, anda semua boleh deal dengan kami untuk bertemu di mana - mana kawasan berhampiran dan yang mana mudah untuk kedua- dua belah pihak. Terpulang lah pada anda untuk berjumpa dirumah atau lokasi- lokasi yang berdekatan.

BAGAIMANA PULA DENGAN PRODUK? PERLU BUAT TEMPAHAN TERLEBIH DAHULU ATAU BOLEH MEMILIKI SECARA TERUS?

Buat pengetahuan anda, kami mempunyai ready stock untuk kebanyakan produk basic yang kebiasaannya mengikut permintaan pelanggan. Jadi, anda tidak perlu risau. Boleh dapatkan secara terus.

Namun, seandainya produk yang anda inginkan berkemunginan berstatus out stock di tangan kami, kami akan cuba usahakan untuk memilikinya seawal sehari selepas tempahan.

Insyaallah, kami akan cuba berikan khidmat yang terbaik untuk anda di dalam jual beli ini. Semoga niat jual beli kita ini mendapat keberkatan dari Allah S.w.t.Amin..

BAGAIMANA DENGAN KOS PENGHANTARAN?

Anda sama sekali tidak akan di cas penghantaran sekiranya anda berada di kawasan berhampiran kami. Kecuali lokasi anda terlalu jauh dengan lokasi kami.

Kami akan mengenakan cas penghantaran dengan kadar penghantaran yang standard untuk anda mengikut kadar yang telah ditetapkan oleh Pos Malaysia. Kami turut akan membuat penghantaran ke seluruh malaysia.. semoga urusan perniagaan ini memberikan kepuasan kepada anda juga.;).

ADAKAH PRODUK YANG KAMI MILIKI PRODUK ASLI BUKANNYA TIRUAN?

Syukur Alhamdulilah, setakat ini kami belum menemui sebarang produk shaklee ini yang memiliki produk yang tiruan. Jadi, anda tidak perlu risau kerana kami merupakan pengedar sah yang membuat tempahan secara terus ke home office shaklee..^_^.

Andai kata anda merasakan kami melakukan pernipuan kepada anda semasa berurusan dengan anda semua,  anda boleh terus membuat aduan kepada pihak berwajib.

So, anda tunggu apa lagi? Jom buat pilihan yang bijak untuk berurusan dengan kami. Insyaallah, anda akan berpuashati berurusan dengan kami.Choppp!!!! Anda tercari- cari pendapatan tambahan untuk anda sekeluarga? Pastikan anda memilih group support yang mantap.Hubungi kami untuk join bisness ini mahupun membuat pembelian dengan harga ahli sahaja..Tiada ulasan